خسرو مهندسي بهايي پايه گذار كنكورسراسري

خسرو مهندسي

پدرش، «رضا»، مسلمان و مادرش، «روحیه»، بهایی بود. او پس از پایان دوره ابتدایی و متوسطه، به دانش‌سرای عالی تهران رفت و در سال ۱۳۳۰ با کسب رتبه ممتاز در بین کلیه دانشجویان رشته‌های مختلف این دانش‌سرا، در رشته فلسفه و علوم تربیتی فارغ‌التحصیل شد. هم‌زمان در همین رشته از «دانشگاه تهران» لیسانس گرفت.

پس از دریافت لیسانس، خسرو مهندسی با استفاده از بورس تحصیلی راهی ایالات متحده امریکا شد و تحصیلات خود را در «دانشگاه ایلینوی» (The University of Illinois) ادامه داد. دانشگاه ایلینوی از معتبرترین دانشگاه‌های امریکا و جهان است.

خسرو مهندسي بعد از اتمام تحصيلات وارد وزارت علوم در دوره رژيم پهلوي شد. او بعد از مدتي سيستم كنكور سراسري را در ايران پايه گذاري كرد.

بحث در مورد معرفي خسرو مهندسي از نظر ورود بيت العدل از ديرباز در سيستم آموزشي كشور است. بيت العدل در هر زمان دست از تبليغ و نيروهاي آموزش ديده بر نداشت تا با استفاده از آنها روي افكار مردم تأثير بگذارد تا جامعه پذيراي بهائيت شود و آنها روياي صهيونيست ها در اشغال ايران را به واقعيت تبديل كنند.

روش آنها اينگونه است كه مبلغين در كنار كتاب اقدس(كتاب مقدس بهاييان) اموزش قران نيز ميبينند تا بتوانند از اطلاعات كم مسلمانان در حوزه دين كمال استفاده را بكنند و آنها را به سمت بهايي شدن سوق دهند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − سه =